ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ВСІХ УЧНІВ!

Шановні семикласники!

   У вівторок, 12 травня, ми пишемо з вами контрольну роботу з алгебри. Контрольна робота розпочнеться о  10 годині і завершиться через одну годину, тобто об 11⁰⁰. У вас буде 10 хвилин, щоб надіслати мені результати. Бажаю вам успіхів!

   У середу, 13 травня, ми пишемо з вами контрольну роботу з геометрії. Контрольна робота розпочнеться о  10 годині і завершиться через одну годину, тобто об 11⁰⁰. У вас буде 10 хвилин, щоб надіслати мені результати. Бажаю вам успіхів!

 На наступному тижні ми продовжимо роботу у звичайному режимі

Шановні восьмикласники!

   У вівторок, 12 травня, ми пишемо з вами контрольну роботу з алгебри. Контрольна робота розпочнеться о  10 год. 30 хвилин  і завершиться через одну годину, тобто об 11.30. У вас буде 10 хвилин, щоб надіслати мені результати. Бажаю вам успіхів!

   У середу, 13 травня, ми пишемо з вами контрольну роботу з геометрії. Контрольна робота розпочнеться о  10 год. 30 хвилин  і завершиться через одну годину, тобто об 11.30. У вас буде 10 хвилин, щоб надіслати мені результати. Бажаю вам успіхів!

 На наступному тижні ми продовжимо роботу у звичайному режимі

Шановні десятикласники!

   У вівторок, 12 травня, ми пишемо з вами контрольну роботу з алгебри. Контрольна робота розпочнеться о  12 год.   і завершиться через одну годину, тобто о  13 год. У вас буде 10 хвилин, щоб надіслати мені результати. Бажаю вам успіхів!

   У середу, 13 травня, ми пишемо з вами контрольну роботу з геометрії. Контрольна робота розпочнеться о  12 год.   і завершиться через одну годину, тобто о  13 год. У вас буде 10 хвилин, щоб надіслати мені результати. Бажаю вам успіхів!

 На наступному тижні ми продовжимо роботу у звичайному режимі

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

5-ті класи - Розв’язування прикладів на всі діі з десятковими дробами

VI тиждень карантину - 7 клас, геометрія